Teke İlkokulu

Belgegeçer :
WEB https://tekeilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Teke İlkokulu Teke Köyü No 135 İDİL / ŞIRNAK
VİZYON : Türk Milli Egitim Sisteminni gelisimine saglanacak özgün katkilarla,´Bilgi Çaginin´ gerektirdigi bilgi, beceri, deger ve teknolojinin etkin kullanimi saglanarak, Türkiye´de Atatürk´ün hedef gösterigi ve çagdas ulkelerdeki esdeger kurumlarla yarısacak duzeye erismis kaliteli, seçkin bir kurum olmaktir.
MİSYON : Türk Milli Egitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içerisinde iktisadi; sosyal ve kültürel kalkinmanın desteklenmesi hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen egitim sistemi ve işleyişinin etkin bir biçimde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çagdaş yenilik ve gelişmeleri takip ederek araştırmalar yapılarak geliştirilmesi; bağlı kurumların ve çalişanlarının etkinlik ve verimlilik ile calışan ve hizmet alanlarinin memnuniyetlerinin arttirilmasi ve gelistirilmesini saglamaktir.
BAŞARILAR : 2011 yılı kaymakamlık ilköğretimler arası futbol turnuvası 3.lüğü 2011 yılı kaymakamlık ilköğretimler arası futbol turnuvası en değerli oyuncu (Galip DENLİ)

Saatler : 08.00 - 12.50 13.00 - 17.50
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okula ulaşım servisle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy 260 hane olup yaklaşık 2500-2800 kişi yaşamaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 12 km uzaklıkta olup il merkezine 65 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :